2010z draaimolen
2010z koekhappen2010z crea2010z meisje bloem

Koningsdag 2018 zal weer een gezellig feest worden!

Om 10.00 uur is de afmars van Ons Genoegen met de versierde fietsen, skelters, etc. richting Stuifakkers. Om 10.45 uur zal daar de aubade plaatsvinden. Ons Genoegen zal hierna met de versierde fietsen, etc. naar het speelveld vertrekken.

Op het speelveld zijn weer de nodige activiteiten: kinderspelletjes, springkussens, bungee-trampoline, een karate demonstratie en live-optredens! En dat kan allemaal gade geslagen worden vanaf het gezellige terras, waar u kunt genieten van een lekker hapje en drankje.

De Oranjemarkt start om 10.00 uur in de Hoogvlietlaan en Dirk van Voornelaan. De kinderen kunnen hun kleedjes vanaf 13.30 uur neer leggen in de Kastanjestraat en Plataanstraat.

Bekijk hier het volledige programma.

We zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons een paar uurtjes kunnen helpen.

Oranjerit

AMC-Rockanje organiseert een puzzelrit. Inschrijving tussen 18.30 en 19.30 uur in het clubgebouw van de schietvereniging, Duinrand 16 te Rockanje. Lees meer op de website van AMC-Rockanje.

Externe links:

- het Wilhelmus

- website van het Koninklijk Huis

Heb je ideeën of opmerkingen wat we beter of anders kunnen doen, weet je een leuke act/artiest of heb je ander orgineel idee: laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2010z jeroen2010z theaterbus2010z springkussen2010z peen